Η σελίδα μου

ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

Οι ιδέες πρέπει να μεγαλώνουν, πρώτα, εκεί που μεγάλωσαν και αυτοί που τις έχουν. Είμαι Ελληνίδα, γεννήθηκα στην Ελλάδα, σε αυτό το φωτεινό λίθο, στον τόπο που γεννήθηκαν οι ιδέες που ενέπνευσαν όλη την ανθρωπότητα. Εδώ μεγάλωσα, εδώ πλημμύρισα από τις υψηλές δονήσεις της, από το φως της, από την ενέργεια της. Εδώ εμπνεύστηκα από τον ήλιο, τον ουρανό, τη θάλασσα, τη φύση, τα βουνά, τα ποτάμια, τις λίμνες, την  ομορφιά αυτού του τόπου και των ανθρώπων του. Γιατί αυτή τη δόνηση έχω επιλέξει να βλέπω στη ζωή μου, αυτήν της ομορφιάς της ζωής, ερμηνεύοντας την κάθε της στιγμή, μέσα από τη θετικότητα,  προσδίδοντας νόημα σε κάθε τι, δημιουργώντας μέσα από τον ολόκληρο εαυτό μου, για το ύψιστο καλό μου και το καλό όλων.     

Στην Ελλάδα ξεκινώ και εδώ θέλω να μεγαλώσει πρώτα, η νέα μου ιστοσελίδα του kosmos-books,  μέσα από την ανάγκη μου να μοιραστώ σκέψεις και συναισθήματα που αποτελούν την έκφραση της ψυχής μου. Μια σελίδα που εκδηλώνει την ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ, που πρεσβεύει και ποιεί την ενότητα,  όπου το «εγώ» ενδιαφέρεται για το «εμείς», όπου ο γήινος εαυτός συντονίζεται με τον ανώτερο εαυτό, όπου η θηλυκή ενέργεια της ύπαρξης συν-δημιουργεί με την αρσενική, όπου ο νους σκέπτεται με την ευφυία της καρδιάς, όπου η πνευματική ανέλιξη συνυπάρχει με την υλική αφθονία και ευημερία.  

Από εδώ θέλω το kosmos-books να επεκταθεί και να απλωθεί σε όλο τον κόσμο, πέρα από σύνορα και κάθε φύσης διαχωρισμό, μιλώντας τη γλώσσα της καρδιάς, αυτήν της αγάπης.

Εύχομαι το περιεχόμενο της σελίδας μου να αποτελέσει για τον επισκέπτη μια πηγή γνώσης, για να κατανοήσει τον εαυτό του, τη ζωή του και τους άλλους και ένα φωτεινό φάρο δύναμης, έμπνευσης και συνειδητότητας για να συνεχίσει τη δική του πορεία, ως δημιουργός της ευτυχίας του.

Σας την αφιερώνω

Αμαλία Ειρήνη Τζιμοπούλου