Η σελίδα μου

Στην πορεία της ζωής μου, ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που έλαβα ήταν η κατανόηση της δόνησης των ονομάτων, μετατρέποντας τα γράμματα σε αριθμούς,  σύμφωνα με την αριθμολογία του Πυθαγόρα. Τα κρυμμένα μυστικά του σύμπαντος και οι έννοιες που περικλείουν οι αριθμοί,  μου επιβεβαίωσαν αυτά που ένιωθα βαθιά, στο ταξίδι της ζωής μου. Για αυτό το λόγο, αν και ο περισσότερος  κόσμος με γνωρίζει ως Μελίνα, επιθυμώ να χρησιμοποιώ και το όνομα Αμαλία Ειρήνη Τζιμοπούλου, που με συντονίζει με τη δόνηση και το σκοπό της ψυχής μου.

Πιστεύω πως η ζωή είναι ένα σχολείο. Ένα διαφορετικό όμως σχολείο, όπου όλα λειτουργούν με απόλυτη σοφία, ενότητα και αλληλεπίδραση. Στο σχολείο της ζωής δεν διαχωρίζονται οι δάσκαλοι από τους μαθητές. Εδώ όλοι είμαστε συγχρόνως δάσκαλοι και μαθητές. Όλοι έχουμε να προσφέρουμε, μια γνώση, μια ιδέα, μια εμπειρία. Και όλοι έχουμε  να πάρουμε  μια επιπλέον  γνώση, ιδέα, και εμπειρία, από τους άλλους, από μια κατάσταση από το περιβάλλον μας.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα ήθελα να μοιραστώ με μετριοφροσύνη και σεβασμό, τις σκέψεις, τα συναισθήματά μου, και ό,τι άλλο ακολουθήσει, ως ένα δικό μου δώρο σε ανθρώπους σε όλη τη Γη.