Τραγούδησε…για τα όνειρα σου

Άσε με να πάρω αυτό το τραγούδι στα χείλη  μου για να σου πω να μην σταματήσεις ποτέ να ονειρεύεσαι και να αγωνίζεσαι για την ελευθερία σου να ερωτεύεσαι και να αισθάνεσαι, την ελευθερία σου στο δικαίωμα της επιλογής του τρόπου που θα ζήσεις τη ζωή σου.

Εσύ είσαι η γη στην οποία μεγαλώνουν οι ρίζες της ελευθερίας σου. Μην παραμένεις στη σιωπή, μην κλείνεις τα μάτια.  Η ελευθερία ξεκινά πρώτα μέσα σου. Η ειλικρίνεια προς εσένα, η αναγνώριση των συναισθημάτων σου και του βαθμού χαράς που νιώθεις στη ζωή σου είναι ο δείκτης για το αν βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο, το δικό σου δρόμο. Μην ζητάς την επιβεβαίωση των άλλων, καθώς καθένας σκέπτεται μέσα από το δικό του πρίσμα, μέσα από τις δικές του εμπειρίες, θέλω και ανάγκες.

Μην εγκλωβίζεις τη χαρά και την ευτυχία να είσαι ο εαυτός σου, ικανοποιώντας τις φιλοδοξίες των άλλων, ψάχνοντας για την εκτίμηση και την αποδοχή τους.

Σήκω ψηλά, όρθωσε το σώμα σου, δώσε στην καρδιά σου αυτό που της αξίζει και της αναλογεί, πέταξε στον δικό σου ουρανό εκεί που θα συναντήσεις τα όνειρα σου. Γίνε ο δημιουργός της ζωής σου.

Είναι η υπέρτατη ευτυχία.

Τραγούδησε, χόρεψε, γέλασε, πείσμωσε ακολουθώντας τα όνειρα σου.

Το αξίζεις και το δικαιούσαι.

www.youtube.com/watch?v=YC5p_OE0Qj0&list=RDYC5p_OE0Qj0&start_radio=1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *